20 Praktijk SIG logo

Bepaal & Be-leef je EigenWaarde

LotusBank-Intro-020
  • Het recept voor het maken van eigen geld/banken is eenvoudig.
  • Het gaat er echter ook om, om die meerwaarde samen te be-leven.

Zoals het nu is zien we dat de banken geld maken uit niets, dat ze het aan jou geven en dat je het dan weer moet teruggeven, dus het maakt niets uit dat het geen enkele betekenis heeft. Op het moment dat je  met de bank in zee gaat dan ga je een contract aan warmee je jezelf ondergeschikt maakt aan een ander. Je maakt jezelf afhankelijk, je gaat de slavernij in. Het verhaal van slavernij wat hierachter speelt, heel uitgebreid, daar komt het op neer dat jij de vrije keuze hebt of je het doet wel of niet.

Je hebt ook keuze of je zaken doet met die banken die dat van je vereisen of dat je nu wilt meedoen aan de Lotusbank. Ik ben al begonnen, want ik wil voor mezelf een andere oplossing hebben.

Ik wil iets hebben waar ik met andere mensen afspraken kan maken waarbij iedereen vrij is om te zijn wat hij of zij is en dat het samen tot iets moois kan komen. Dat houdt in dat jouw woord geldig is, dat wat je zegt moet je ook doen. Je moet er dus niet omheen draaien en zeggen ‘ik heb me bedacht en ga iets anders doen’. Op het moment dat je met iemand anders een afspraak maakt en je hebt daar een overeenkomstigheid ontdekt die je als overeenkomst wil gaan uitwerken dan moet je ook inderdaad zeggen en dan zeggen kan je me helpen vertalen, ja en dat je er ook bent en die vertaling helpt te doen.

Omdat je met 2 meer kan doen dan alleen.

Daardoor ontstaat die meerwaarde en dat is wat je dan kan gaan uitbouwen. De Regenboogpartij is dat je het voor jezelf kan ontdekken hoe je met anderen die meerwaarde kan ervaren.

De Lotusbank is dat je dat in bepaalde afspraken kan neerzetten.

NavLeft NavUp NavRight
[LotusBank] [Basisfilosofie] [Ontwikkeling] [Presentaties] [Plannen] [Projecten] [Productie] [Oplossingen] [Overeenkomsten] [Wat is Nieuw?!]
[1 OpeningsBijeenkomst]
[2 Paradijs Planten]
[3 BankGeld]
[4 EiGenDom]
[5 Betrokkenheid]
[6 Wetsvormen]
[7 Bijgeloof]
[8 'Geld']
[9 'Bank']
[10 wAarde]
[11 Geld'igheid]
[12 Leven van het Land]
[13 Overeenkomsten]
[14 wAardeBank]
[15 Afsprakenregister]
[16 Paradijs]
[17 WerkPrincipes]
[18 Oplossingen]
[19 Achtergronden]
[20 Praktijk]
[21 Parasiteren]
[22 wAarde]
[23 Piraterij]
[24 BeLASTing Verlichting]
[25 Ontwaarding]
[26 ZelfStudie]
[27 Doe Het Zelf]
[28 ZelfGenezing]
[29 De Oplossing]
[30 JIJ]