22 wAarde SIG logo

w’AardeBeLeving

LotusBank-Intro-022
  • Het gaat erom de waarde van Aarde te beleven, door de Aarde te verzorgen.
  • Dat kan je niet alleen; dat kan je alleen samen: als samenleving.

Dat moet direct gekoppeld zijn met de aarde en dan vat het verhaal in feite weer samen als dat je dus als een deelnemer aan de Lotusbank als een deelnemer van een gemeenschap,
Deze soort van gemeenschap moet je dus ook echt die verbondenheid hebben met de Aarde. Een van de onderdelen van de Lotusbank is dat je ook mede-eigenaar wordt van het land. Daar zit ook nog wat ideeŰn achter, dat je eigenlijk moet zorgen dat het land weer van de Aarde wordt en dat het onbelast is omdat het gewoon van niemand is. Je geeft het terug aan de aarde en met elkaar kan je daarvan leven en dan heb je dus dat er mensen zijn die hebben in een bepaalde fase van hun leven of langer of korter, die leven dan met de Aarde en daardoor kan die Aarde groeien en bloeien, doordat je die microben voedt met mineralen. De mineralen voeden de bomen en de bomen voeden de dieren en je hebt een hele permacultuur-gebeuren van kwaliteit van leven waar je mee kan leven. En dan in dat kontakt met die boerderij krijg je dat mensen, wij hebben 2 soorten mensen nl.

Er zijn mensen die wonen  en mensen die reizen.

Mensen die reizen nemen die dingen mee van de boerderij naar de mensen die ergens anders wonen. Die mensen zijn er ˇˇk lid van dus ze zijn niet in oude termen zegen eigenaar van het land, van de boerderij, maar ze zijn ook eigenaar van de transport en distributiesysteem. Mensen die in de stad wonen die zeggen ‘breng het maar hier’ en dan op dat moment dat de ander niet thuis zijn kunnen ze het later komen halen.

Degene die meedoen hebben hun eigen co÷peratievewinkel omdat er gewoon een   gemeenschappelijk huis is en van waaruit de boerderij gebracht wordt. Dan kunnen mensen het gaan halen. Je hebt mensen die wonen in huizen en je hebt mensen die wonen in een winkel en mensen reizen van het een naar het ander en brengen h.e.e.a. mee, mensen die wonen op de boerderij, maar dat is dan een(1) systeem. Het is anders dan wat aan geld bedacht wordt of i.p.v. van geld bedacht wordt, moet dan gekoppeld zijn aan de manier waarvan we leven van de aarde en met de aarde.

 

NavLeft NavUp NavRight
[LotusBank] [Basisfilosofie] [Ontwikkeling] [Presentaties] [Plannen] [Projecten] [Productie] [Oplossingen] [Overeenkomsten] [Wat is Nieuw?!]
[1 OpeningsBijeenkomst]
[2 Paradijs Planten]
[3 BankGeld]
[4 EiGenDom]
[5 Betrokkenheid]
[6 Wetsvormen]
[7 Bijgeloof]
[8 'Geld']
[9 'Bank']
[10 wAarde]
[11 Geld'igheid]
[12 Leven van het Land]
[13 Overeenkomsten]
[14 wAardeBank]
[15 Afsprakenregister]
[16 Paradijs]
[17 WerkPrincipes]
[18 Oplossingen]
[19 Achtergronden]
[20 Praktijk]
[21 Parasiteren]
[22 wAarde]
[23 Piraterij]
[24 BeLASTing Verlichting]
[25 Ontwaarding]
[26 ZelfStudie]
[27 Doe Het Zelf]
[28 ZelfGenezing]
[29 De Oplossing]
[30 JIJ]